Turkcell'e Digital İmpact Awards'tan 4 Ödül

Turkcell, "www.turkcell.com.tr", "Hesabım" ve "Platinum" uygulamaları ile Dijital Impact Awards'ta dört ödüle layık görüldü.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, dijital dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan Digital Impact Awards'tan dört ödülle döndü.
Teknolojisiyle söz sahibi, dünyaca ünlü şirketlerin finalistler arasında yer aldığı ödül töreni 21 Ekim'de Londra'daki Brewery sergi salonunda gerçekleştirildi.

Turkcell, "www.turkcell.com.tr" sitesi ile "En İyi Yeni Dijital Marka" ve "Teknoloji ve Telekomünikasyon Sektöründe En İyi Dijital Kullanım" kategorilerinde "Altın" ödülüyle birinciliği alırken; "Hesabım" uygulaması ile de "En İyi Şirket Uygulaması" kategorisinde "Gümüş" ödülüne layık görüldü.

Yenilenen ve Digital Impact Awards'da iki birincilik birden alan "www.turkcell.com.tr" için Turkcell; web ve mobil sitelerinin yanı sıra uygulamasında da ortak müşteri deneyimi sunmayı hedefleyen bir proje başlatmıştı.
Yeni tasarımı ve ortak bütünsel müşteri deneyimi sunan bu proje sayesinde Turkcell müşterileri ürün, servis ve kampanyalarla ilgili tüm bilgilere "www.turkcell.com.tr"den ulaşabilmenin yanı sıra cihaz ve aksesuarlar da dahil olmak üzere tüm bu ürün ve servisleri satın da alabiliyor. Ayrıca bu sayede aboneler çağrı merkezini aramadan hatlarıyla ilgili işlemleri yine buradan hızlıca gerçekleştirebiliyor.
Gümüş ödüle layık görülen "Hesabım" uygulaması ise kullanıcılara fatura ödeme, TL yükleme gibi pek çok işlemi pratik bir şekilde gerçekleştirmelerine imkan tanıyor.
Yarışmada ayrıca Turkcell Platinum uygulamasıyla da "En İyi Şirket Uygulaması" kategorisinde "Övgüye Değer" ödülünü kazandı.
Kaynak: AA