Kto İstişare Toplantısı

Kayseri Ticaret Odası (KTO), yeni üyelerine yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

KTO Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan yönetim kurulu başkanı Mahmut Hiçyılmaz, odalarının 16 bini aşkın üyesiyle şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.

Bünyelerindeki 40 meslek komitesinin her ay düzenli toplantılar yaptığını kaydeden Hiçyılmaz, "Gerçekleştirilen bu toplantılara meslek komiteleri üyelerimiz 50'şer kişilik gruplar halinde davet edilmektedir. Meslek komitesi üyelerinin sorunları ve talepleri bu toplantılarda gündeme alınmaktadır. Siz yeni üyelerimizin de meslek komitesi toplantılarına katılmasını arzu ediyoruz" dedi.

Üyeler için birçok yeniliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Hiçyılmaz, şunları kaydetti:
"Odamızdaki tüm iş ve işlemlerinizde sizlere yardımcı olmak amacıyla 'Üye Temsilciliği Sistemini' kurduk. 2014 yılı başında alınan kararla belge ücretlerinde zam değil indirim yapmış durumdayız. Yüzde 25 ile yüzde 47 arasında değişen oranlardaki indirim, üyelerimizin menfaati için uygulanmaktadır. Yakın zamanda faaliyetine başlayan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü irtibat büromuz eliyle de hizmetlerimizi yürütüyoruz. Artık üyelerimiz, büromuz aracılığı ile şehir merkezindeki hizmet binamıza gelmeden de, kolay ve hızlı bir şekilde işlemlerini yaptırabilmektedirler. Ulusal düzeydeki proje yarışması sonucunda seçilen 3 projeden biri üzerinde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Bu proje ile ilgili çalışmalarda son aşamadayız ve 1-2 ay içinde ihale sürecine geleceğimizi söyleyebilirim. Tüccarımıza uygun ve yakışır bir hizmet binasının yapımı, her türlü hizmetin en rahat ve uygun şekilde verilmesi anlamına gelmektedir."
Genel Sekreter Yardımcısı Rüya Köksoy da oda birimlerinin işleyişi ve verilen hizmetlerle ilgili bilgi verildi.



Kaynak: AA