Oğlunun Gözünün Önünde Böyle Öldürüldü

Fatih’te okey malzemesi satan bir kişi, sokak ortasında tartıştığı bir kişi tarafından oğlunun gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Oğlunun Gözünün Önünde Böyle Öldürüldü
Cinayet anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay; Fatih Tahtakale’de meydana geldi. İddiaya göre Tahtakale’de okey malzemeleri satan 39 yaşındaki Raşit Ateşoğlu, akşam dükkanı kapattıktan sonra işyeri önünde esnaf arkadaşları ile oturarak sohbet etmeye başladı.

Raşit Ateşoğlu, 16 yaşındaki oğlu Eren ile birlikte arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada yanlarına çevreden tanıdıkları H.Y. isimli şahıs gelerek tartışmaya başladı.

H.Y. ile Raşit Ateşoğlu arasında başlayan sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Araya giren diğer esnafların kavgayı ayırması üzerine H.Y. olay yerinden ayrıldı. Kısa bir süre sonra elinde ekmek bıçağı ile geri dönen H.Y., oğlunu gözleri önünde Raşit Ateşoğlu’na saldırdı.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Kavga anı işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kavgayı ayırmaya çalışan kalabalığın arasından sıyrılan H.Y.’nin oğlunun gözleri önünde Raşit Ateşoğlu’nu bıçakladığı görülüyor. Aldığı bıçak darbesi ile yaralanan Raşit Ateşoğlu olay yerinde yürüyerek ayrıldı. Ancak bir süre sonra yere düşen Ateşoğlu, ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kasımpaşa’da bir ganyan bayii önünde at yarışı oynarken H. Y. İsimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. H.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA