Kars Emniyeti Müdürlüğü'nde Bayramlaşma Programı...

Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, personeli ile bayramlaştı.

Kars Emniyeti Müdürlüğü'nde Bayramlaşma Programı...

Emniyet Müdürlüğü makamında düzenlenen bayramlaşma programına, il emniyet müdür yardımcıları, birim amirleri, ilçe emniyet müdür ve amirleri ile polis memurları katıldı.

Bütün personelin bayramını tek tek kutlayan Çakmak, huzur içerisinde bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmeleri için, gece gündüz demeden, büyük bir özveri ile görev yapıyoruz. Bu bayramda da aldığımız tedbirler sayesinde, inşallah herhangi bir sıkıntı yaşanmadan vatandaşlarımız bayramlarını idrak edecekler. Biz güvenlik görevlilerini farklı kılan da budur. Bizlerin öncelikli görevi, kanunlarının verdiği yetki ve sorumluluk ile kamu düzenini sağlamaktır. Bu görevlerinizin ifası sırasında sabırla yanınızda olan, sizlere büyük destek ve katkı sağlayan ailelerinize de sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Onların da bayramlarını yürekten kutluyorum” dedi.

Son olarak görevleri uğruna hayatlarını kaybeden aziz şehitleri de saygıyla andığını belirten Çakmak, “Allah, bizleri, onların şefaatine nail eylesin inşallah, gazilerimizi ve emeklilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Hepinize sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA