Vodafone Freezone İstanbul Konseri Gerçekleştirildi

Vodafone FreeZone İstanbul Konseri, Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirildi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirilen gençlik markası Vodafone FreeZone, 15 bin genci Küçükçiftlik Park'taki konserinde ağırladı.
Konserde Teoman, Athena ve Duman'ın yanı sıra Büyük Ev Ablukada, BubiTuzak, Liselerarası Müzik Yarışması birincisi Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi ve Selami Şahin sahne aldı. Gençlere festival tadında bir gün yaşatan etkinlikte tüm yaşananlar "#KafamaGöre" hashtagiyle sosyal medyada paylaşıldı.
Konser, "Seni sıkan zorunlulukları #KafamaGöre ile tweetle, kurtulmana yardımcı olalım" çağrısında bulunan Vodafone FreeZone'un görsel şöleniyle başladı.

Gençler, sosyal medya paylaşımlarıyla konsere yön vererek Selami Şahin'den şarkılarını istedi. Böylece bir önceki kuşağın peçetelere yazdığı istek şarkı geleneği, Vodafone FreeZone'luların tweetleriyle Selami Şahin'in listesinde yerini buldu.
Konsere yön veren #KafamaGöre hashtagiyle atılan tweetler, önce Selami Şahin'in sahnesine güller yağdırdı ardından Athena'nın konsere çıkış parçasını belirledi. Athena'nın Vodafone FreeZone için yazdığı #KafamaGöre şarkısını binlerce genç hep bir ağızdan söyledi.

Konserde onlarca genç sevdikleri sanatçılarla tanışma fırsatı da yakaladı. Konsere katılamayanlar ise Vodafone FreeZone İstanbul Konseri'nin en heyecanlı anlarını "izlesene.com" ve "vodafonefreezone.com" üzerinden takip etti.
Haziran ayında Antalya'da Duman'la başlayan 14 konserlik Vodafone FreeZone konserler serisi, yaz boyunca Teoman'la Yavaş Yavaş serisiyle devam etti. 17 Ekim'de Eskişehir'de Teoman'la binlerce gence ulaşan Vodafone FreeZone, İstanbul konseriyle sanatçı kadrosunu genişletti. Vodafone Freezone Konserleri, kasım ayında sırasıyla Bursa, Ankara ve İzmir'de devam edecek.
Konser tarihleri ve FreeZone'lulara özel avantajlar hakkında bilgi "Biletix.com" ve "VodafoneFreezone.com" adreslerinden edinilebilecek. Satışları Biletix'te devam eden Vodafone Freezone Konserleri'nin biletlerine FreeZone'lular özel avantajlarla sahip olabilecek.
Kaynak: AA