Osmaniye'de 'Bir Dokunuş, Bir Hayat' Projesi

İl Emniyet MüdürlüğŸü Toplum Destekli Polislik (TDP) şžubesi'nin "Bir DokunuşŸ, Bir Hayat" projesi kapsamında, gazaltı kaynakçılık ve makine bakımı eğŸitimi verilen kursiyerlere sertifika verildi.

TDP şžube Müdürü Metin Arslan, Polisevindeki etkinlikte yaptığŸı konuşŸmada, İl Milli EğŸitim MüdürlüğŸü ve İşŸ-Kur MüdürlüğŸü ile hazırlanan projede, 26 kişŸiye gazaltı kaynakçılık ve makine bakımı eğŸitimi verildiğŸini söyledi.

Projenin, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin LJocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek (LJOGEP) programı kapsamında hazırlandığŸını aktaran Arslan, eğŸitimlerin başŸarıyla tamamlandığŸını belirtti.

İşŸ-Kur İl Müdürü Abdülkadir şžahin, proje kapsamında açılan kursun, yapılan işŸgücü araşŸtırması sonucunda ihtiyaç duyulan mesleklere istihdam sağŸlamak için açıldığŸını kaydetti.

KonuşŸmaların ardından Vali Kerem Al, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İşŸ-Kur Müdürü Abdülkadir şžahin ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Vekili Hasan Sezer, kursiyerlere sertifika verdi.
 
Kaynak: AA