Yeni Asır 120 Yaşında

Türkiye'nin en büyük yerel gazetesi Yeni Asır, 120. yaşını çok sayıda davetli ile birlikte '120. yıl' pastasını keserek kutladı.

Yeni Asır 120 Yaşında

Yeni Asır Gazetesi'nin 120. yaşı, Balçova Kaya Termal Otel'de düzenlenen gece ile kutlandı. Geceye, Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı ev sahipliği yaptı. Kutlamaya, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Turkuvaz Medya Grubu Ege Bölge Temsilcisi Hüseyin Kocabıyık, İzmir AK Parti Milletvekilleri Nesrin Ulema, İlknur Denizli, Aydın Şengül, Hamza Dağ, Rıfat Sait, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, basın yayın kuruluşları ve sivil tolum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşma yapan Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Yeni Asır'ın Türk basın tarihinde bir çınar ve bir okul olduğunu belirterek, ''Burada bulunan konuklarımız ve on binlerce okurumuz hep birlikte bir aileyiz. Hepimiz büyük Yeni Asır Gazetesi'nin bir parçasıyız. Bugün, bu büyük çınarın, asırları devirmiş, 3 asırlık ömrüne savaşları, imparatorlukları, devrimleri, darbeleri, mücadeleleri sızdırmış koskoca bir çınarın çatısı altındayız. Takdir ve taklit edilen gazete olmanın gururunu yaşıyoruz Asırlardır Türkiye'nin ve Ege'nin haberini yaptık. Yeni Asır sonsuza kadar haber yapmaya devam edecek'' dedi.

Gecenin sonunda Yeni Asır'ın 120. yaş pastası kesildi

Kaynak: İHA