Çeşme’de Bayramlaşma Kalede Yapıldı

Kurban Bayramı öncesi Çeşme Kalesi’nde ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluş ile sivil toplum örgütlerinin katıldığı bir kutlama programı gerçekleştirildi.

Çeşme’de Bayramlaşma Kalede Yapıldı

Kaledeki kutlamaya, Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, İlçe Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, ÇEŞTOB Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel ve üyeler, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, tüm vatandaşların bayramını kutladığını belirterek, “Öncelikle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını kutlar, kazasız, belasız bir bayram dilerim. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir tatil geçirmeleri için ilçe olarak tüm tedbirlerimizi sağlamış durumdayız. Bayram tatillerini ilçemizde geçirecek vatandaşlarımızı ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Benim söylemek istediğim tatile çıkacak vatandaşlarımız lütfen trafik kurallarına uysunlar. Bu güzel bayram zamanında kimsenin üzülmesini istemeyiz. Bunun yanında sınırlarımızda yaşanan kargaşanın da bir an önce sona ermesini temenni ediyorum” dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise ilçenin her zaman bölgenin cazibe merkezi olduğunu, bu bayramda da vatandaşların güzel bir tatil için Çeşme ve Alaçatı’yı tercih edeceklerini dile getirdi.

ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel, sezonun sonlarına doğru Kurban bayramında da Çeşme’nin tatilcileri ağırlamaya hazır olduğunu belirterek, “Çeşme, sezonun sonuna doğru geldiğimiz şu günlerde bir kez daha tatilcileri ağırlamaya devam ediyor. Otelciler birliği olarak tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak güzel bir tatil için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımız gelsinler güzel bir sonbahar mevsimini ilçemizde doyasıya yaşasınlar” şeklinde konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel de, Kurban bayramında kimsenin üzülmesini istemediklerini belirterek, “Tatil için ilçemize gelecek ve burada konaklayacak vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum! Lütfen trafik kurallarına uysunlar. Araba kullanıyorlarsa emniyet kemerlerini taksınlar. Motorsiklet kullanıyorlarsa kasklarını kollarına değil, başlarına taksınlar. Bayram boyunca uygulayacağımız denetimlere de hazırlıklı olsunlar. Bayramda hiç kimsenin üzülmesini istemiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA