Ayın Gençlik Merkezi Kilis

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, ilk defa düzenlenen 'Ayın Gençlik Merkezi' faaliyetinde Eylül ayında Gençlik Merkezimiz 171 Gençlik Merkezi içerisinde Kilis’in birinci olduğunu söyledi.

Ayın Gençlik Merkezi Kilis

İl Müdürü Remzi Arkaltı, Bakanlığa bağlı 81 ilde faaliyet gösteren gençlik merkezlerinin daha aktif hale getirmek, gençlik merkezinde düzenlenen faaliyetlere daha fazla gencimizin aktif katılımını sağlamak, gençlik merkezlerinin sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerini geliştirmek, yeni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak ve sosyal medya kullanım kalitesini arttırmak amacıyla Genel Müdürlük Ağustos 2014 tarihinden itibaren uygulanacak olan her ay "Ayın Gençlik Merkezi" seçimi düzenlendiğini belirtti.

İl Müdürü Remzi Arkaltı, "Bakanlığımızca belirlenen kriterlere göre seçilecek olan Ayın Gençlik Merkezi, Eylül ayı için Kilis Gençlik Merkezimiz belirlenmiştir. ‘Amacımız Gençler’ sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda gençlere milli ve manevi değerlerimizi kazandırıp ‘Güçlü Yarınlar İçin’ çeşitli kurslar ve faaliyetler düzenledik. İyilik Ağacı adı altında çeşitli projeler uygulamaya konulmuş olup, Kilis’te gençliğin kalbinin attığı yer haline gelmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilk defa düzenlenen 'Ayın Gençlik Merkezi' faaliyetinde Eylül ayında Gençlik Merkezimiz 171 Gençlik Merkezi içerisinde 1. olmuştur. Başta Gençlik Merkezi Müdürümüz olmak üzere Gençlik Liderlerimize, gönüllü gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA