Sivas'ta Silahla Yaralama

Sivas'ta, bir anne ile oğlu, boşanma davası nedeniyle babaevine giden gelinin yakınları tarafından av tüfeğiyle açılan ateş sonucu yaralandı.

İsmihan B, oğlu Uğur B. ile aralarındaki boşanma davası nedeniyle ailesinin yanına dönen gelini M.B'nin babasının Mehmetpaşa Mahallesi Karabağ Caddesi'ndeki evinin önüne diğer oğlu Miktat B. (32) ile gitti.
İddiaya göre otomobilden inen anne ve oğluna apartmanın 2. katındaki dairenin balkonundan av tüfeğiyle ateş açıldı. Vücutlarına çok sayıda saçma isabet eden İsmihan B. ve Miktat B. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.
Karnından yaralanan annenin ve göğsünden yaralanan oğlunun tedavisi sürüyor. Miktat B'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayla ilgili M.B'nin akrabaları K.B. ile Ö.B. gözaltına alındı, olayda kullanılan silaha da el konuldu. Polis ekiplerince otomobilde yapılan incelemede ise bir av tüfeği ele geçirildi.
Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da mahalleye gelerek bilgi aldı.
Bu arada, olayın yaşandığı apartmanın alt katındaki marketin sahibinin eşi de baygınlık geçirerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaynak: AA