Ordu'da 'Eğitime Can Suyu'

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün DOKA 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırladığı "Eğitime Can Suyu" adlı proje kapsamında Ünye'de öğretmenlere seminer verildi.

Ordu İl Milli Eğitim Proje Koordinatörü Mevlüt Erdem, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün DOKA 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırladığı "Eğitime Can Suyu" adlı projesinin başladığını söyledi.

Erdem, proje kapsamında 3 gün süre ile öğretmenlere yönelik "İlham veren ve farkındalık sağlayan öğretmen" konulu seminer programının uygulanacağını, bu kapsamda da Ünye'de seminerin başladığını belirtti.

Mevlüt Erdem, "Seminerlere her ilçenin her okulundan 1 okul müdürü, 1 müdür yardımcısı, 1 rehber öğretmen ile 1 öğretmen katılıyor. Ünye'de Meçhul Asker Ortaokulu'nda gerçekleşen seminere Akkuş, İkizce ve Çaybaşı ilçelerinden de öğretmenlerimiz katıldı" dedi.

Seminerde öğretmenlere NLP Kişisel Gelişim Uzmanı Nuran Özsöz Boyraz bilgi verdi.
Proje kapsamında öğretmenlere verilecek seminerin yanı sıra 2 gün süre ile öğrencilere yönelik "Kolay ve Kalıcı Öğrenmek istiyorum" konulu, velilere yönelik de "Çocuğumu daha iyi anlamak istiyorum" konulu seminerler verileceği öğrenildi.
Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ordu İl Mili Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde gerçekleşen "Eğitime Can Suyu" projesinin il genelinde düzenlendiğini, projeyle eğitime hareketlilik geleceğini söyledi.

Kaynak: AA