Genç İşadamları 'Ticaret Köprüsü'Nde Buluştu

Ege Genç İşŸadamları DerneğŸi (EGİAD) tarafından organize edilen Ticaret Köprüsü organizasyonu 100'e yakın işŸadamının katılımıyla tamamlandı.

Organizasyonla ilgili açıklama yapan EGİAD BaşŸkanı Seda Kaya, işŸ ağŸı oluşŸturma konusunda yenilikçi yaklaşŸımların uygulandığŸı "Ticaret Köprüsü" programının ikincisinin bugün sona erdiğŸini ifade etti.

Etkinlikte çeşŸitli sektörlerden temsilcilerin "Hızlı TanışŸma" olarak bilinen teknikle birbirlerini tanıma ve şŸirketlerini anlatma imkanı bulduğŸunu ifade eden Kaya, şŸunları kaydetti:
"100'ün üzerinde işŸadamının katılımda bulunduğŸu toplantı sayesinde birçok işŸ bağŸlantısına ve ortaklığŸa zemin hazırlanmışŸ olundu. Rekabetin her geçen gün daha kırıcı olduğŸu günümüzde işŸ fırsatlarının ve potansiyelin olduğŸu her yerde görünür olmak önem kazanmaktadır. LJünkü çoğŸu zaman çok büyük işŸ fırsatlarının çok yakınımızda hatta bazen hemen yanı başŸımızda olduğŸunun farkına varamıyoruz. Bu tür toplantılar potansiyel işŸ ortaklarımızı tanımak açısından önemli faydalar sağŸlıyor."

 
Kaynak: AA