Edirne Heyeti Bakan Müezzinoğlu İle Görüştü

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Huzur, barış dolu, kurumlarıyla sinerji yakalamış bir Edirne bizim en büyük projemizdi. Bugün gururla söylüyorum ki bu yakalandı" dedi.

Gürkan, dün Ankara'da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu ziyaret ettiği Edirne Ticaret Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ ile Edirne Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmet Açıkgöz'ün katılımıyla belediye toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, Edirne'de kurumlar arasında önemli bir sinerji yakalandığını söyledi.

Yakalanan sinerji ve enerjinin Edirne'ye büyük katkıları olacağının yakında görüleceğini ifade eden Gürkan, şöyle konuştu:
"Huzur, barış dolu, kurumlarıyla sinerji yakalamış bir Edirne bizim en büyük projemizdi. Bugün gururla söylüyorum ki bu yakalandı. Bugün büyük bir gururla söylüyorum ki, belediye başkanından, oda başkanlarına, sivil toplum örgütlerine, valisine, bakanına kadar yöneticiler gerçekten Edirne için her türlü beklentilerini bırakıp, Edirne'nin daha da kalkınması için çalışıyor. Dün, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu ziyaret ettik. Uzun süren bir görüşmemiz oldu, bakanlık makamında. Bakan Müezzinoğlu heyecanla dinledi, verimli bir toplantı sunduk. Bizi kabulünden ve vereceği desteklerinden dolayı bakanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum."
Gürkan, Bakan Müezzinoğlu'ndan Tunca Nehri üzerinde yapılacak proje, trafik sıkışıklığını engelleyecek uygulama çalışması ve Kent Parkı projeleri için destek istediklerini ve destek sözü aldıklarını vurguladı.
Zıpkınkurt, İnağ ve Açıkgöz de Edirne'de yakalanan kurumlararası birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: AA