Sigara İçmek İsterken Canından Oldu

Adana'da bir kadın, sigara içmek için çıktığı balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Sigara İçmek İsterken Canından Oldu

Edinilen bilgiye göre olay, dün merkez Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nde meydana geldi. 2 katlı evin birinci katında oturan Necip ve eşi Mürüvet Or Alzheimer hastalığına yakalandı. Aynı mahallede oturan kızları Nesrin Özkarmuk (51), anne ve gözleri de görmeyen babasına bakmak için geldi. Özkarmuk, babası Necip ile sigara içmek için balkona çıktı. Özkarmuk sigara içerken tansiyonun düşmesi sonucu 1 metre 80 santim yüksekliğindeki balkondan beton zemine düştü.

Alışverişten dönen evin ikinci katında oturan ağabeyi 56 yaşındaki Necmi Or, kız kardeşini bahçede yüz üstü yatar halde gördü. Nabzı atmayınca ambulans çağırdı. Sağlık görevlileri yaptığı muayenede Özkarmuk'un ölmüş olduğunu belirledi. Özkarmuk'un cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı

Yapılan otopsinin ardından kız kardeşinin cenazesini teslim alan Necmi Or, "Kardeşim gözleri görmeyen babam ile birlikte balkona sigara içmeye çıkmışlar. Nasıl olmuşsa balkonunun çiçek bulunan kısmından muhtemelen kardeşimin düştüğünü zannediyorum. Kardeşim tansiyon ve kalp hastasıydı" dedi.

Kaynak: İHA