Çadır Kentteki Yaşlı Bayanlara Kumaş Yardımı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde barınan Suriyeli yaşlı mülteci bayanlara elbiselik kumaş yardımında bulunuldu.

Çadır Kentteki Yaşlı Bayanlara Kumaş Yardımı

Çadır kent kadın meclisi üyeleri tarafından on mahalleden tespit edilen 600 yüz yaşlı bayana elbiselik kumaş yardımı yapıldı. Gönüllü kuruluşlar tarafında çadır kentte hibe edilen kumaşlar, dikiş atölyesinde değerlendiği gibi, yaşlı bayanların zevklerine uygun dikmeleri için elbiselik kumaş desteği sağlanıyor. Üç metre olarak verilen kumaşlar, yöresel kıyafet olan galabiye ve aba olarak dikiliyor.

Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, "Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde barınan Suriyeli yaşlı bayan misafirlerimizin, zevklerine uygun kiyafet giyebilmeleri için kumaş desteğinde bulunduk. Dağıtılan bu kumaşlar dikiş atölyemizde ücretsiz dikebilmektedirler. Bilindiği üzre bizlere gönüllü kuruluşlarca kumaş desteği gelmektedir. Bizler bu kumaşlarla yetimlere, dul bayanlara ve şehir ailelerine elbise dikme yanı sıra, yaşlılarımıza da kumaş desteğinde bulunmaktayız. Çadır kentimizde her sınıftaki insana, insani yardımlarımız eksiksiz olarak ulaştırılmaktadır” dedi.

Kaynak: İHA