Bursa Barosu’nda Seçim Heyecanı

Bursa Barosu’nun olağan genel kurulu yapıldı.

Bursa Barosu’nda Seçim Heyecanı

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryumu’nda gerekli çoğunluğun sağlanmasının ardından geçilen genel kurula çeşitli akademik odaların başkanları ile AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ile çok sayıda avukat katıldı.

Mevcut Başkanı Ekrem Demiröz, yaptığı açılış konuşmasında, “Biz göreve geldiğimizden bugüne kadar hiçbir meslektaşımızı yalnız bırakmadık. Tarafsız, bağımsız yargıyı istemek siyaset değildir” dedi.

Sinerjisi ve enerjisi yüksek bir ekip ile seçimlere girdiklerini söyleyen Demiröz, yarın yapılacak organ seçimlerinin Bursa Barosu için hayırlı olmasını diledi.

Faaliyet raporu, kesin hesap raporu, disiplin ve denetleme kurulu çalışma raporları okunarak görüşmeye açıldı. Raporların hepsi oy birliği ile kabul edilirken, Bursa Barosu’nun yönetimi ve kurulları oy birliği ile aklanmış oldu.

“BÜTÜN AVUKATLARIN OYLARINA TALİBİZ”
Bütçe oylamasının ardından konuşan Bursa Barosu Başkan Adayı Avukat Olcay Göçüm ise, “Biz, baronun siyasi beyanatların dile getirildiği bir makam olmasını istemiyoruz. Baromuza ve mesleğimize kalıcı işler bırakmak için bu göreve talibiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun, baroya kayıtlı bütün avukatların oylarına talibiz” dedi.

Meslekte 25 yılını dolduran avukatlara plaket verildi.

Bursa Barosu’nun organ seçimleri yarın (pazar) Yarın BAOB Yerleşkesi’nde yapılacak.
Kaynak: İHA