Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Kent Konseyi Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Şükrü Önder, görevini Ömer Fitoz'dan teslim aldı.

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende, Önder görevini devraldığı Fitoz'a plaket hediye etti.
Önder, törende yaptığı konuşmada, "Ömer Bey, geçtiğimiz dönem Kent Konseyi çatısı altında faydalı çalışmalar yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizler de yeni dönemde çeşitli eğitim ve meslek gruplarından teşekkül eden yürütme kurulumuz ile birlikte şehrin temel dinamiklerini esas alan çalışmalar ve projeler yapacağız" ifadesini kullandı.

- Yalova Belediyesine yeni temizlik araçları


Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen temizlik ihalesi kapsamında, 1 Ekim 2014-31 Ocak 2015 tarihlerinde kullanılacak ekipmanlar hizmete alındı.
Belediyenin temizlik işlerini yapacak firmanın yenilenmesiyle 10 çöp kamyonu, arazöz, iki orta boy yol süpürme aracı, büyük boy yol süpürme aracı, iki mini yol süpürgesi, konteyner yıkama aracı, damperli kamyon ve 3 binek araç, hizmete girdi.
Sahada 134 personelin hizmet vereceğini belirten Belediye Başkanı Vefa Salman, sıfır araçların hizmete başlamasıyla kentte uzun süredir görülen çöp sorununun sona ereceğini bildirdi.

"Umuttur Yalova" sloganıyla süslenen yeni araçlar, Yalova Belediyesi önünden hareketle şehir merkezinde konvoy yaptıktan sonra göreve başladı.


- Salman'dan Vali Cebiroğlu'na ziyaret


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, görevine yeni başlayan Vali Selim Cebiroğlu'nu ziyaret etti.
Cebiroğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Salman, "İlimize hoş geldiniz. Yalovamıza en güzel hizmeti vermek için üzerimize düşen sorumlulukların farkındayız. Sizlere yardımcı olabilmek, kurum ve kuruluşlar arası istişareyi sağlamak için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi.

Cebiroğlu ise Salman'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: AA