Özdilek’te Panayır Zamanı

Özdilek Alışveriş Merkezlerinde hesaplı alışveriş günleri başladı.

Özdilek’te Panayır Zamanı

8-22 Ocak tarihleri arasındaki panayır günlerinde taze gıdadan temizliğe, oyuncaktan kişisel bakım ürünlerine, temel tüketim ürünlerinden mutfak eşyalarına ve kitaplara kadar yüzlerce ürün 1 TL, 2 TL ve 5 TL gibi fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. En ekonomik ve en kaliteli alışveriş imkânı sunan Özdilek Alışveriş Merkezi’nin çalışanları da müşterilere güler yüz gösteriyorlar.

Ayrıca 12 Ocak’a kadar elektronik ve mutfak ürünlerinde büyük indirimler devam edecek. Telefon piyasasında son ayların en çok satılan modeli olan General Mobile Discovery 4GB, 699 TL yerine 599 TL’den satışa sunuluyor.

Banka kredi kartlarında cazip taksit fırsatlarını sunan Özdilek Alışveriş Merkezlerinde World’e özel 300 TL ve üzeri tek çekim market alışverişlerinize 30 TL Worldpuan hediye edilecek.

Özdilek’in yapmış olduğu tüm kampanya ve faaliyetler Özdilek’in resmi sayfaları olan www.facebook.com/ozdilek ve www.twitter.com/ozdilekavm den takip edebilir, mağaza ve market alışverişlerinizi de Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz kargo hizmeti ile www.ozdilekteyim.com dan yapabilirsiniz.
Kaynak: İHA