Başkan Timur Engelleri Kaldırıyoruz

Amasra Belediyesi ve Ulus Engelliler Derneği, iki engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Başkan Timur Engelleri Kaldırıyoruz

Amasra Belediyesinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Emin Timur, Bartın Engelliler Dernek Başkanı Ahmet Ali Akalın ve engelli yakınları katıldı.

Ulus Engelliler Derneği adına akülü arabaları Başkan Emin Timur’a veren Ahmet Ali Akalın, “İlimizde engelli vatandaşlarımıza derneğimiz ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ile akülü araba, tekerlekli sandalye yardımlarımızı sürdürüyoruz. Amasra’da ihtiyaç sahibi iki vatandaşımızın bildirilmesi üzerine akülü arabalar temin edildi ve bugün kendilerine teslim ediyoruz. İhtiyaç sahiplerinin Amasra Belediyesi’ne başvurmaları durumunda yardımlar devam edecektir“ dedi.

Belediye Başkanı Emin Timur törende yaptığı konuşmada “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engellerini kaldırmak adına belediyemizin yol ve kaldırım çalışmalarında gerekli düzenlemeleri yaptık. Amasra’da iki vatandaşımızın akülü arabaya ihtiyaç duyduğunu tespit ettik. Bartın Engelliler Derneği ile yaptığımız görüşme sonucu bugün iki vatandaşımıza akülü arabalarımızı veriyoruz. Ben öncelikle Ulus ve Bartın Engelliler Derneği’ne teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımız ihtiyaçlarını bildirmek için Belediye’ye başvurmaları durumun’da yardımlar devam edecektir. Nursel Akalın ve Kadir Yüksel’e akülü arabalarını teslim ediyoruz" dedi.

Ardından Nursel Akalın ve Kadir Yüksel’e akülü arabaları teslim edildi.
Kaynak: İHA