Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde

Esnaflarla sohbet eden ve vatandaşları dinleyen Başkan Genç'e ilçe halkı da yoğun ilgi gösterdi. Canik'te 10 yıl önce hayal dahi edilemeyen büyük işleri başardıklarını belirten Başkan Genç, "Canik bizim dönemimizde altın çağını yaşadı. 10 yıl öncesine kadar yatırım gelmeyen ilçemizi Karadeniz'in en çok yatırım çeken bölgesi haline getirdik" dedi.

Canik'te 10 yıl boyunca sürekli vatandaşlarla birlikte olduklarını ve ilçede yakaladıkları başarıyı halkla birlikte sağladıklarını belirten Genç, "Bugün Canik'in dört bir köşesinde belediyemizin eserlerini görmek mümkündür. Bütün mahallelerimizde yatırımlar yaptık, eşit hizmet götürdük. Eğitim, kültür, spor merkezlerimiz sadece Canik halkının değil, Samsunluların hizmetinde. Canik bugün sahip olduğu merkezlerle Samsun ve bölgeden insanları kendine çekiyor" diye konuştu.

Bundan 10 yıl önce en ufak bir düğün organizasyonu veya nikah işlemi için dahi başka ilçeye gitmek zorunda olduklarına işaret eden vatandaşlar da, şunları söyledi: "İlçemizde hayal dahi edemeyeceğimiz yatırımlar oldu. Biz değil, Samsunlular artık ilçemize geliyor. Üniversitesi olan bir ilçeyiz. İlçemize kazandırdığı yatırımlardan dolayı Osman Genç Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz bu zamana kadar ne dediysek, ne istediysek yaptı. Biz Başkanımızın ilçemize hizmetlerine devam etmesini istiyoruz."
Kaynak: İHA