150 Sporcu Krosta Yarıştı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Okullararası Atletizm Kros İl Seçmeleri 150 sporcunun katılımıyla Şıralık Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.

150 Sporcu Krosta Yarıştı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Programında yer alan Okullararası Atletizm Kros İl Seçmeleri Gençler ve Yıldızlar kategorisinde Şıralık Spor Kompleksinde yapıldı. Yarışma sonuçlarına göre kendi kategorilerinde birinci olan takım ve kendi kategorisinde ilk üçe giren sporcular 16 Şubat 2014 tarihinde ilimizi bölgede temsil edecek.

Yıldız kızlar müsabakalarına 10 okuldan 40 sporcu katılırken birinci Eskimengencik O.O ve Kanuni O.O ikinci oldu. Yıldız kızlar 2000 metre ferdi yarışmada ise Ebru Yılmaz Esra Yılmaz, Özlem Delice ilk üç sırayı paylaştı.

Yıldız erkekler kategorisinde 10 okul ve 41 sporcu katılırken Kanuni O.O birinci, Eskimengencik O.O ikinci, Düzce 75. Yıl. O.O üçüncü Sancaklar O.O dördünü olarak yarışmaları tamamladı. Yıldız erkek 3000 metre ferdi müsabakalarda ise B.Nuri Koç, Tolgahan Nurten, Mahir Enes Çelik ilk üç sırayı aldı.

Genç kızlar müsabakalarına 6 okul ve 25 sporcu katıldı.

Kız Meslek Lisesi birinci olurken Cumayeri Ç.P.L ikinci, Gümüşova İ.H.L üçüncü ve Yavuz Selim Tic. Mes. Lisesi dördüncü oldu. Genç kız 3000 metre ferdi müsabakalarda Birnur Yeşilyurt birinci, Bersu Kurubaş ikinci ve Meryem Korkmaz üçüncü oldu.

Genç erkekler kategorisine 11 okul 46 sporcu katılırken Çilimli ÇPL., Yavuz Selim Tic.,Düzce İmam Hatip Lisesi, Gümüşova İ.H.L ilk dört sırayı paylaştı.

Genç Erkek 5000 metrede Eray Ak, Ekrem Mercan, Hasan Yılmaz ilk üç sıraya yer alarak madalyalarını aldı.
Kaynak: İHA