Tepebaşı Belediyesi Çocuklara Da Kucak Açıyor

Tepebaşı Belediyesi, çocuklar için sağlık, kültür, sanat, spor, çevre ve eğlence başlıklarının her biri için özenle projeler oluşturuyor.

Tepebaşı Belediyesi Çocuklara Da Kucak Açıyor

Konuyla alakalı belediyeden yapılan açıklamada, Tunalı Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi ile Esentepe Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nin çocuklara yönelik etkinlikleriyle yıl boyunca sımsıcak bir yuva haline geldiği kaydedildi.

23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde 3-14 yaş arası 5 bin 983 öğrencinin ve 372 kadının eğitim aldığı ifade edilen açıklamada, “Merkez, özellikle çocukların okul eğitimlerine katkı sunan, onların sosyalleşmelerine olanak tanıyan bir yapıya sahip. Alanlarında uzman eğitmenler tarafından çalışmaların yapıldığı merkez binası 4 etüt sınıfı, çok amaçlı tiyatro salonu, tam kat oyun odası, kütüphane ve spor salonundan oluşuyor tüm etkinlikler ücretsiz olarak düzenleniyor. Çevre mahallerden gelen öğrenci ve kursiyerlere piyano, gitar, tiyatro ve drama, etüt dersleri, jimnastik, modern dans, halk oyunları çalışmaları, tekvando kursları veriliyor. Ayrıca ebeveynler için baba destek programı aile içi iletişim programı, dil dersleri gibi eğitimler de veriliyor” denildi.
Kaynak: İHA