Latif Şimşek söylemişti!

Suriye'de kaçırılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün özgürlüğüne kavuştu. Aygün'ün serbest bırakılacağını Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit adlı programın moderatörü Latif Şimşek Cuma günü canlı yayında söylemişti.

Latif Şimşek söylemişti!
Beyaz TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Latif Şimşek'in üstlendiği Dinamit programı büyük bir gazetecilik başarısına imza attı.

Program sunucusu Latif Şimşek, 40 gün önce görev için gittiği Suriye'de kaçırılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün'ün serbest bırakılacağını canlı yayında açıkladı.

Bünyamin Aygün'ün ailesine iyi haberi veren Latif Şimşek o akşam Dinamit adlı programda şu açıklamalarda bulunmuştu;

Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün'ün bugüne kadar kaçırıldığı hakkında bilgiler vardı. Bir anlamda ailesine sağlık haberini iletmiş olacağız. Bugün bana gelen bilgiler Bünyamin Aygün'ün Suriye'de İdlip şehrinin Sarkin kasabasında bulunduğu yönünde. Kaçıran örgütse Devletül Irak Şam adlı örgüt. Bünyamin Aygün'ü kendilerinin fotoğrafını çekerken gözaltına alıyorlar ve casus olduğundan şüpheleniyorlar. Bünyamin Aygün çok kötü bir hücreye atılıyor. Burada örgüt tarafından ajanlık suçlamasıyla yargılanıyor ve ajan olmadığına kanaat getiriyorlar. Bünyamin'i o kötü şartlardan alıp bir evde misafir etmeye başlıyorlar. Halep'ten iki kişi Bünyamin'in olduğu İdlip şehrine giderek Bünyamin'le konuşuyorlar. Ben bu iki kişinin Bünyamin'le görüşmek üzere tekrar İdlip şehrine gidecekleri bilgisini aldım. Bu iki kişi Bünyamin'in sağlıklı görüntüsünü videoya alacakmış. Onun ardından da Bünyamin'i teslim alma şartlarını konuşacaklarmış. Bana gelen bilgilere göre Bünyamin sağ salim hayatta bunu buradan ailesine bildirebiliriz. Önümüzdeki hafta da daha sevindirici gelişmeler yaşanabilir.

Latif Şimşek söylemişti!