Devrek Tso Kahvaltıda Basınla Buluştu

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen kahvaltıda ilçe basını ve TSO yöneticileri bir araya geldi.

Devrek Tso Kahvaltıda Basınla Buluştu

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan TSO tarafından düzenlenen kahvaltı programında oda yöneticileri ve ilçede görev yapan basın mensupları bir araya gelerek çeşitli konular üzerinde bilgi alışverişinde bulunuldu.

Devrek TSO Binasında İlçe basını ile bir araya gelen TSO Başkanı Zekayi Bükrü, ilçenin sorunlarına çözüm bulunması noktasında gazetecilerle karşılıklı sohbet edip oda olarak yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi

Düzenlenen kahvaltı programında konuşan TSO Başkanı Zekayi Bükrü, ”Siz değerli basın mensupları ile bugün burada toplanmamızın ana amacı odamızın aktivitelerinin basın da yer alıp, faaliyetlerimizin güncel tutulmasını sizlerden rica etmek ve sizleri odamızın projeleri hakkında bilgilendirip, sizlerinde görüş ve önerilerinizi almak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. TSO olarak yapmak istediğimiz 4 tane proje vardı. Bunları 7’ye çıkardık. İki tanesinin konusunu milletvekilimiz Özcan Ulupınar’a aktardık. Devrek Baston’u ile ilgili iki projemiz var. Projelerimizin BAKKA’ya sunumunu gerçekleştirdik ve onaylanmasını bekliyoruz. Ayrıca bölgemizin komple analiz raporunu çıkarıyoruz. Bunun bir kısmını biz, diğerini de BAKKA karşılıyor. Bu proje ile yatırım alanlarını tespit etmiş olacağız. İnşallah işadamlarımızı buralara yatırım yapmaya teşvik edeceğiz böylelikle bölgemizdeki iş istihdamını artırmış olacağız” dedi.

Kaynak: İHA