Kaymakam Özkan'a Veda Yemeği

Artvin Hopa Kaymakamlığına atanan Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'a veda yemeği düzenlendi.

Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Özkan, ilçede görev yaptığı 4,5 yıllık sürede Gölyakalıların desteğiyle birçok iş gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Sizler bizi desteklemeseydiniz, gönüllerinizi açmasaydınız, sizin heyecan ve gayretiniz olmasaydı biz bu işleri gerçekleştiremezdik" diyen Özkan, şöyle konuştu:
"Ne yaptıysak hep beraber, el ele, gönül gönüle vererek yaptık. 'Bu dostluk ve sıcaklık bizleri Gölyakamıza nasıl daha iyi hizmet ederiz' diye düşünmeye, çalışmaya teşvik etti. Bu birlik ve beraberlik, başarımızın temel noktasıydı. Bu sebeple sizlerin huzurunda tüm Gölyakalı hemşehrilerime sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Şimdi memuriyetimiz icabı başka bir yere gidiyorum. Ne Düzce'den ne de Gölyaka'dan ayrılmak beni üzmüyor. Beni üzen tek şey, buradaki siz değerli dostlardan ve hemşehrilerimden ayrı düşmektir. Nerede görevli olursak olalım sizin bir hemşehriniz olduğumu asla unutmayın.
Görevli olduğum yerlere iş icabı ya da gezmek için yolu düşen olursa, bilsin ki kapım her zaman ardına kadar açık olacak. Sizin de kapılarınızın her zaman bana açık olduğunu bilmek, bizlere büyük bir mutluluk ve onur vermektedir. Böyle bir gece düzenleyerek hem beni çok mutlu ettiniz hem de çok duygulandırdınız, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Allah'a emanet olunuz."
Yemeğe Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Çilimli Kaymakamı Volkan Barış Göçmez, Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile Yazı İşleri Müdürü ve Özel İdare Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcıları, İl Meclis üyeleri, Gölyaka İlçesindeki kamu kurum kuruluşlarının müdürleri ve personeli, köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ile STK üyeleri katıldı.

Kaynak: AA