Kadir Çalışıcı'nın Seçim Çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Çalışıcı, başkan olması durumunda Kızılinler köyüne büyük yatırım getireceğini söyledi.

Kadir Çalışıcı'nın Seçim Çalışmaları

MHP Tepebaşı Belediye Başkan adayı Murat Sanlar, MHP Tepebaşı ilçe teşkilatıyla birlikte Kızılinler köyüne giden MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çalışıcı, burada köylülerle sohbet etti. Valiliği döneminden köyün sorunlarını bildiğini ifade eden Çalışıcı, bulunan termal suyun değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Valilik döneminde Kızılinler bölgesinin termal turizme açılması için çalışmalar yaptığını hatırlatan Çalışıcı, şöyle devam etti:
“Kızılinler’de hazine var. Alternatif turizm için en uygun yatırımlar bu bölgeye gelebilir. Projeyi hayata geçirmek için büyük uğraş verdim. Ancak valilik görevim burada bitince projelerde yarım kaldı. Bölge sıcak su ve sağlık turizm ile kalkınacak. Kütahya ve Afyonkarahisar sıcak suyun meyvesini yiyor. Bizde ise tam tersi. Eskişehir bölgenin lider kenti olmalı ve yeni yatırımlar almalı.”
Kaynak: İHA