Kadıoğlu, Taşovalılar İle Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Amasya İli Taşova Köy Dernekleri Başkanları ile Esenyurt Recep Tayyip Erdoğan Parkında çay sohbetinde buluştu.

Kadıoğlu, Taşovalılar İle Buluştu

Amasya Taşova ilçe ve köy derneklerinin Recep Tayyip Erdoğan Parkında düzenlediği çay sohbetinde AK Parti Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı İsa Güler, Amasyalıları Esenyurt Belediyesinde daha iyi temsil etmek ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile çalışmak için adayı olduğunu belirtti.

Ayrıca Güler, Amasyalılar olarak Başkan Kadıoğlu’nun yanında olduğunu belirtti.

Amasyalıların birlikteliğinden memnun olduğunu belirten Başkan Kadıoğlu, “Bizler ne kadar kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi yükseltmeye çalışsak da bir taraftan bazı kesimler ortalığa çıkıyor ve vatandaşlarımızı galeyana getiriyor. Gezi parkında 4 ağaç için eylem yapanlar ve ülkede kargaşa çıkaranlar bilsinler ki, ülkemizde ağacı biz tanıştırdık, biz yeşerttik İstanbul’u yılda 3 milyon ağaç dikiyor orman bakanlığı ve ilçe belediyelerini saymıyorum. Bunların amaçları çılgın projelerin yapılmamasını istiyorlar ve ondan dolayı da karışıklık çıkartıyorlar” dedi.

Kaynak: İHA