İstanbul Emit’te Kilis Standına Yoğun İlgi

18. Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm Fuarı İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında başladı.

İstanbul Emit’te Kilis Standına Yoğun İlgi
Fuar 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gezilebilecek.

Muhteşem bir tasarım ve organizasyonla açılan Kilis standı büyük ilgi gördü. Kilis’e ait el sanatlarımızın, tarım ürünlerinin, kendine has tatlarının, tarihi ve kültürel dokusunun başarıyla tanıtıldığı standa basının ve diğer katılımcıların ilgisi yoğun oldu.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Aldemir, Kilis Ticaret Odası Başkanı Mehmet Öndeş standa ev sahipliği yaptı. Kilisli sanatçı İrsel Çivit ve ekibi stant alanında katılımcıların ilgisini çeken bir konser verdi. Kilis standına birçok ilin valisi gelerek Kilis Valisi Süleyman Tapsız’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Eski Kilis Valisi Turhan Ayvaz Kilis standını ziyaret etti.

Fuarın açıldığı ilk gün Kilis standını Kilis Vakfı Yönetim Kurulu ve üyeleri eksiksiz olarak ziyaret etti. Açılışta; Yaşar Aktürk, Nejat Taşkın, Nadir Keloğlu, Mehmet Göycıncık, Mehmet Gesoğlu, İsmail Atabay, Oktay Keçik, Halit Karabaşoğlu, Hüseyin Okatan, Alaeddin Yavaşça, Mehmet Yıldırım, Gazeteci Yazar Metin Mercimek, Ahmet Zelzele, Mehmet Ali Söğüt, Kilis Baro Başkanı Muammer Fazlıağaoğlu, Necati Çakır gibi çok sayıda Kilisli, standı gezdi.
Kaynak: İHA