Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde verilen kahvaltıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıya Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Osman Yüksel, belediye meclis üyeleri de katıldı.

Kahvaltıda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, yaptığı konuşmada 30 Mart Yerel Seçimlerinin önemine dikkat çekti.

AK Parti hükümetiyle birlikte büyük gelişim yakalayan Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Başkan Osman Genç, "Ülkemizde 1,5 yıldır önemli olaylar gelişti. Şubat ayında MİT Müsteşarına yönelik saldırılar, yine Mayıs ayında Gezi olayları, şimdi ise 17 Aralık operasyonu Türkiye'nin geleceğine yönelik yapılan olaylardır. 30 Mart'ın sadece sıradan bir yerel seçim olmadığını bilmeliyiz. Milletimizin bu işi iyi anladığını düşünüyorum" dedi.

Önümüzdeki seçimlerin, ülkenin tekrar 2000'li yılların öncesine mi döneceğinin, yoksa gelişime devam mı edeceğinin kararının verileceği bir seçim olduğunu belirten Genç, "AK Parti'nin kuruluşunda 'Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklar'ı ortadan kaldırmak gibi üç temel amacı vardı. Yoksulluğu azaltan, yasakları kaldıran ve hortumları kesen bir AK Parti hükümeti var. 2023'te dünyanın ilk 10 ülkesi arasına girmek gibi büyük bir hedef koyan bir Türkiye var. Millet olarak bu işe sahip çıkmamız gerekiyor. 30 Mart demek, 2023 demek, 2071 demektir" diye konuştu.

Önümüzde 3 seçim olduğuna işaret eden Genç, "Bütün meseleyi 30 Mart'a koymuşlardır. Dış güçler bu ülkede başarı elde ederse artık 2023 hedefi, 2071 hedefi yoktur. Halkımız bu bilinçle hareket etmelidir" şeklinde konuştu.

Canik'te 10 yıldır büyük hizmetler yaptıklarını da anlatan Başkan Genç, şunları söyledi: "Canik'in dünü ile bugünü arasında dağlar kadar fark vardır. Projelerimiz her zaman insan merkezli olmuştur. Bundan sonra da hep birlikte daha çok çalışarak ilçemizin gelişimini devam ettireceğiz."
Kaynak: İHA