Esenyurt’ta Engel Yok

Esenyurt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünce tespit edilen engelli vatandaşlara, Medikal malzeme yardımı yapıldı.

Esenyurt’ta Engel Yok

Vatandaşın kendi imkânları ile sağlayamadıkları cihaz ve malzemeleri temin eden Esenyurt Belediyesi, aynı zamanda ücretsiz olarak hizmet veren Esenyurt Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin de malzemelerini uzun süredir karşılıyor. Daha önce engelli ve maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara ilaç yardımından protezlere, tekerlekli sandalyelerden portatif hasta yataklarına dek binlerce yardımını esirgemeyen Esenyurt Belediyesi 2014 yılı Ocak ayında ise 15 vatandaşa 5 adet tekerlekli sandalye, 4 adet akülü araba, 2 adet hasta yatağı, 1 adet ayak afo, 1 adet oksimetri cihazı ve 2 vatandaşa da işitme cihazını ücretsiz olarak hediye etti.

Engelli vatandaşlara medikal malzemeleri takdim eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bu malzemeler ile engelli vatandaşlarımızın hayata biraz daha tutunmaları buzum için en büyük mutluluktur” dedi.

Engelli vatandaşlar, akülü arabaları ile hayatın daha hızlı ve yaşanılır olacağını belirttiler. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür eden vatandaşlar ‘hayatta hiçbir engelle karşılaşmama’ dilekleri ile Başkan Kadıoğlu’na teşekkür ederek hatıra fotoğrafları çektiler.
Kaynak: İHA