İsmob'a İnegöl Damgası

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB 2014), İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi'nde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın iştirakiyle açıldı.

İsmob'a İnegöl Damgası
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İSMOB’a katılan İnegöllü mobilya üreticilerini bu sene de yalnız bırakmadı.
Belediye meclis üyeleri ile İstanbul’a gidin Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 28 Ocak-02 Şubat 2014 tarihleri arasında açık kalacak olan İSMOB 2014’e katılan 137 İnegöl firmasının hepsini ziyaret etti. Aktaş, İnegöl mobilya sektörünün son yıllarda büyük hamleler yaptığını söyleyerek, İSMOB 2014’e katılan İnegöl firmalarının stant tasarımları ve ürün modelleri ile göz doldurduğunu belirtti.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı açılışta bizzat yer aldıklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Açılış günü İnegöllü mobilyacılarla bu mutluluğu paylaşmak istedik. Bu yıl iki günlük bir program yaptık. Zira önceki senelerden farklı olarak bu sene 135’ten fazla İnegöl firması İSMOB’da yer aldığından, hepsini tek tek ziyaret bir günde bitmiyor. Hem bundan, hem de WOW Otel’de düzenlenecek program için iki günlük program yaptık” dedi.

İstanbul Mobilya Fuarı’na İnegöllü üreticilerin damga vurduğunu ifade eden Başkan Aktaş, “Yaklaşık 10 yıldır yoğun bir gayretle MODEF çatısı altında yaptığımız yatırım ve atılımlarla İnegöl’ü ne kadar ileriye taşıdığımızı burada bizatihi gördük. Mobilyacılarımızın nisan fuarı ile alakalı çok büyük beklentilerinin olduğunu da burada müşahede ettik. MODEF olarak burada bir standımız var. Burada İnegöl fuarımızla alakalı tanıtım yapıyoruz. Burası İstanbul. Türkiye’nin başkenti olmasa da birçok dünya başkentinden daha büyük. Ulaşım ağı bakımından çok çok avantajlı. İstanbul, hemen yakınımızda olmasından dolayı da İnegöl, İstanbul’un bu potansiyelini çok iyi kullanıyor. Bütün dünyanın kriz ve sıkıntılı olduğu bir dönemde, mobilyacılarımızın beklentileri, ilgi ve alakalarını bu denli yüksek görmek, bizi ziyadesiyle mutlu etti. Fuarımızın mobilyacımız açısından, sektör açısından İnegöl ve ülke firmaları açısından hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Aktaş, İSMOB ziyareti esnasında karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve eski futbolcu Tanju Çolak ile bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA