Saraçoğlu, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Yerel seçimler nedeniyle gezilerini sürdüren MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Mustafa Kemal Saraçoğlu, “Mahallerin durumu içler acısı.

Saraçoğlu, Seçim Gezilerini Sürdürüyor
Halkımız hak ettiği hizmeti alamamış” dedi.

Mustafa Kemal Saraçoğlu, MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz ve Seçik Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Ocakoğlu ve bazı parti yöneticileri ile birlikte seçim gezilerini mahallerde sürdürüyor. Sivil toplum örgütlerini ve dernekleri ziyaret eden Saraçoğlu, diğer yandan ev toplantılarına ve esnaf gezilerini de sürdürüyor.

Seçim gezileri ile ilgili değerlendirme yapan Saraçoğlu, “Yılardır, her fırsata ‘şunu yaptık, bunu yaptık’ diyenlerin, ne yaptıklarını sokak sokak gezerek yerinde görüyoruz. Gerekli sorun ve eksiklikleri tespit ediyoruz. Maalesef memleketin durumu işler acısı. Halkımız hak ettiği hizmeti alamamış. Mahallelerimizin durumu içler acısı. Urfa’nın acilen hizmete ve restorasyona ihtiyacı var” diye konuştu.

Bölge sorunlarını yerinde tespit eden Saraçoğlu, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte sorunların çözümü için dev projeler hazırladıklarını da ifade etti.

Kaynak: İHA