Petlas, Kırşehir'e Yeni Yatırımlar Planlıyor

Petlas Lastik Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, arsa temin etmeleri halinde Kırşehir'e yeni yatırımlar yapmayı planladıklarını belirtti.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasından (TSO) yapılan açıklamaya göre, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Petlas Lastik Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özcan'ı ziyaret etti.
Fabrikadaki ziyarette konuşan Özcan, "Petlas olarak Kırşehir'e yeni sanayi yatırımları getirebilmek için yoğun gayret içerisindeyiz ve arsa temini yapabilirsek farklı yatırımlara da yöneleceğiz. Biz, büyümek ve Kırşehir'e fayda sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ar-Ge için 10 milyon dolarlık yatırım yapmayı amaçlıyoruz. Lastiklerin çeşitli zeminlerde tutuşunu ölçmek için deney pisti planlıyoruz. Bu da Kırşehir için yeni istihdam imkanı sağlayacak" ifadesini kullandı.
Ekicioğlu ise Petlas'ın yeni yatırımlarla ileride çok daha iyi noktalara ulaşacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Yapılacak her yatırımda Petlas'ın yanında olacaklarını vurgulayan Ekicioğlu, bu konuda her türlü katkıyı sunacaklarını kaydetti.

Ziyarette, Ekicioğlu'na, Kırşehir TSO Yönetim Kurulu üyeleri Turgay Kaya, Mustafa Yılmaz, Ahmet Sarı ve Murat Tekdoğan ile meclis üyeleri Mustafa Demir ve Mustafa Bulut eşlik etti.
Kaynak: AA