Anadolu Jet Uçuşunda Rötar Yaptı

Anadolu Jet Trakya Bölgesi Satış Pazarlama Müdürü Onur Engür, Çorlu-Ankara seferine hazırlanan uçakta, yapılan lastik değişimi nedeniyle sabah 10|25 seferinin gecikmeli olarak saat 17.00'de gerçekleştirildiğini belirtti.

Engür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Jet firmasının Çorlu-Ankara sabah seferinde teknik bir arızadan dolayı rötar yaşandığını belirterek, bu durumdan yolcuların rahatsız olmadığını söyledi.

Seferin teknik nedenlerle gecikmeye girince yetkililer tarafından yolculara tüm detayları doğru bilgi vererek operasyon merkezi ile doğru koordineyi kurduklarını ifade eden Engür, şunları aktardı:
''Sabah seferinin uçaktaki lastik arızasından kaynaklandığını öğrendik. Hemen yolculara gerekli doğru bilgiyi verdik. Operasyon merkezi ile görüşerek teknik ekibi Çorlu Hava Alanı'na getirdik ve arızayı gidererek gecikmeli de olsa taahhüt ettiğimiz saatte yolcularımızı Ankara'ya uçurduk.''
Engür, lastik değişiminin gerçekleşmesinden sonra saat 10|25 seferini yolculara taahhüt ettikleri saatte 17.00'de gerçekleştirdiklerini ifade etti.


Kaynak: AA