Bartın'da Başhekimin Evinde Ölü Bulunması

Ulus ilçesinde evinde ölü bulunan Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Akın (64) için görev yaptığı hastanenin bahçesinde tören düzenlendi.

İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, törende yaptığı konuşmada, 5 yıldır ilçede başarılı çalışmalarda bulunan Akın'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Yakınlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı temennisinde bulunan Koç, ''Herkesin sevgisini ve saygısını kazanan büyüğümüz, meslektaşımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.

Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik, Belediye Başkanı Hüseyin Ulus ile ilçe kamu müdürlerinin de katıldığı ve duaların edildiği törende, hastane çalışanlarının gözyaşı döktüğü görüldü.

Abdipaşa beldesinde ikamet eden Başhekim Akın'ın (64), sabah işe gelmemesi ve kendisine telefonla ulaşamamaları üzerine şüphelenen hastane çalışanları durumu jandarmaya bilmiş, 112 Acil Sağlık ekiplerinin evde hareketsiz yatarak bulduğu Akın'ın öldüğünü belirlemişti.
Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen Akın'ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.
Kaynak: AA