Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, Avcılık ve Atıcılık Derneği'nce gölet sahasındaki trap alanına akasya ağacı dikildi.

Dernek üyelerinin ve gönüllü vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen ağaç dikme gününde toplam 25 adet akasya ağacı toprakla buluştu.
Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Cengiz İnançlı, AA muhabine yaptığı açıklamada, İlçe belediyesinin katkılarıyla gölet sahasındaki trap alanı civarına 25 akasya ağacı diktiklerini belirterek, trap alanına gelen avcılarımız ve vatandaşların da bu durumdan çok memnun olduğunu dile getiridi.
Avcılar derneği olarak geleceğe daha yeşil bir çevre bırakmak için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini aktaran İnançlı, ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.


- Hayrabolu belediye başkanı İrtem'e ziyaret

İstanbul Küçükçekmece Hayrabolu Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Barış Sert ve yönetim kurulu üyeleri, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem'i ziyaret etti.
Sert, belediyedeki ziyarette derneğin yaptığı çalışmaları anlattı. İrtem de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretin ardından Sert, başkan İrtem ve belediye başkan yardımcısı Birol Alagöz'e plaket takdim etti.

- Uzakdoğu'daki Türk yıldız Karlova'ya bir ödül daha verildi

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesinden üniversite eğitimi için gittiği Tayvan'da yıldızı parlayan ve milyonlarca izleyeci kitlesine ulaşan 32 yaşındaki Rıfat Karlova, çalıştığı televizyon kanalından ödül alarak bir başarıya daha imza attı.
Türk Yıldız Karlova AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tayvan'da çalıştığı Set Tv kanalından 2013 yılının en başarılı sanatçı ödülünü almaya hak kazandığını ifade etti.

Mtv'deki programında Hollywood yıldızlarını ağırlamasıyla tanınan ve gezi programının yüksek ratingleriyle milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Karlova, Çin yeni yılına da ödülle girdi.
Karlova, Çinliler'in yakın bir zamanda kutlayacakları At yılına girerken almış olduğu bu ödülü ekip arkadaşlarına armağan ettiğini belirtti.


Kaynak: AA