Şişli'de Trafik Kazası Açıklaması

Şişli'de ticari taksi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Şişli'de Trafik Kazası Açıklaması

Edinilen bilgilere göre kaza, Şişli, Halaskargazi Caddesi üzerinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücülerinin kimlikleri belirnemeyen karşı şeritten gelen 34 TDE 59 plakalı ticari taksi ile diğer yönden gelen 34 JD 2121 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile ticari taksi ile otomobil içinde bulunan Servet Akkoyun, Mert Yürektürk, Erkan Sayın ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 acil servis, polis ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada araçların çarpma şiddetiyle bir ağacın yerinden sökülmesi dikkat çekti.

Kazayı gören bir vatandaş, "Araba içinde oturuyordum. Otomobil buradan geçerken taksinin üzerine giderek ağaca çarptı" dedi.

Bir başka görgü tanığı ise, "Taksi geldi ağaca vurdu, geçti içeri ondan sonra birbirlerine vurdular. Yol boştu onlar da suratlı geliyordu" diye konuştu.

Kaza yapan iki araç trafik ekipleri tarafından olay yerinden kaldırılırken belediye ekipleri de kayganlaşan yolda temizlik çalışmaları yaptı.
Kaynak: İHA