Chp’li Sandalcı Açıklaması

AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver, seçim çalışmaları kapsamında CHP’li Akbük Belediye Başkanı M.

Chp’li Sandalcı Açıklaması
Elçin Sandalcı’ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Ufuk Döver, ‘Temiz bir sayfa yeni bir Didim’ sloganıyla çıktığı seçim yarışında toplumun tüm kesimlerini kucaklamaya devam ediyor. Bu kapsamda CHP’li Akbük Belediye Başkanı M. Elçin Sandalcı’yı makamında ziyaret eden Döver, seçimlerin centilmence geçmesi temennisinde bulundu.

Ziyarette Akbük’ün gelişmesi için projelerinin olduğunu kaydeden Döver, 30 Marttan sonra Didim genelinde bir kalkınma hamlesinin başlatılacağını söyledi.

Didim’in her alanda marka kent olması için projelerinin hazır olduğunu kaydeden Ufuk Döver, “31 Mart sabahı Didim yeni bir güne uyanacak. Yıllardır hizmete susayan Didim, toplumun tüm katmanlarının da katılımının sağlanacağı bir anlayışla çağı yakalamak için kolları sıvayacak. Didim hepimizin. Üzerinde yaşadığımız bu şehre borcumuzu ödemenin zamanı geldi’’ şeklinde konuştu.

CHP’li Akbük Belediye Başkanı M. Emin Sandalcı ise, yaptığı konuşmada Ufuk Döver ile Didim siyasetine kalite geldiğini ifade ederek, “Ufuk Döver ile Didim siyasetine kalite geldi. 70’ler ve 80’ler zihniyetinden kurtulduğumuz ve yaşadığımız çağa uyum sağlayan bir seçim dönemi diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA