Pazarcılar, Kadıoğlu İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Esenyurt Pazarcılar Derneği, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu Esenkent Hasbahçe Restoran’da düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.

Pazarcılar, Kadıoğlu İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Başkan Kadıoğlu’nun katıldığı kahvaltıya Esenyurt Pazarcılar Derneği Başkanı Cihangir Demir ev sahipliği yaparken, Belediye başkan danışmanları Abdullah Yılmaz ve Serkan Kara’da katılım sağladı. Kahvaltı sonrasında dernek adına bir konuşma yapan Cihangir Demir, “Bugün Belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu’nu ağırlamaktan son derece memnun olduk. Esenyurt ’ta her alanda olduğu gibi başkanımız biz pazarcıların sorun ve sıkıntılarına da ortak olmuştur. Başkanımızın kapalı Pazar projeleri ile hem Pazar esnafı hem de müşterilerimiz rahat ve huzurlu şekilde alış veriş yapabilmektedir. Başkanımıza ve kahvaltımıza katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“YAŞADIĞIMIZ YER İNSAN ONURUNA UYGUN OLMALIDIR”
Dernek başkanı Demir ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ’un artık geçmişteki varoş bir belde olmadığını ve gelişmiş ilçeler arasında olduğunu söyledi.

Kadıoğlu, “Gelişen ilçemizin imarı, güzelleşmesi ve modern bir kent haline gelmesi için her gün yeni bir projemizi hizmete açarak daha iyi bir noktaya getirmek istiyoruz. Bölgemizde semt pazarlarını da yenileyerek, kapalı Pazar sistemine dâhil ederek insanlarımız için pazarları modern hale getiriyoruz. Mühim olan yaşadığımız yerin insan onuruna uygun bir yapıya kavuşmasıdır. Bu yapılanların hepsi sizin ve burada yaşayan vatandaşlarımızındır. Bugüne kadar biz her zaman yapmak için çalıştık, yıkmak için uğraşanlardan olmadık. Rabbim kimseye yıkacağım diyenlere nasip etmesin. Biz Allah’ın kullarına hizmet etmek için çalışıyoruz. Bütün yaptıklarımız ile insanlarımızın, Allah rızasını kazanmak için gayret gösteriyoruz ” dedi.

Kaynak: İHA