Nazilli’de 28 Bin 27 Öğrenci Karne Aldı

2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, Nazilli’de 28 bin 27 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Nazilli’de 28 Bin 27 Öğrenci Karne Aldı

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle Nazilli Yavuz Selim İlk ve Orta Okulunda yapılan törende öğrenciler karnelerini Kaymakam Mehmet Okur’un elinden aldı.
İlk dönemin sona ermesi nedeniyle Yavuz Selim İlk ve Orta Okulu’nda düzenlenen törende, Kaymakam Mehmet Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve Okul Müdürü Adalet Barış 615 öğrenciye karnelerini verdi. Takdir, teşekkür ve başarı belgesi alan öğrenciler tebrik edilirken, sınıflarda başarıları öğrencilere hediyeler verildi.

Bir eğitim öğretim dönemini daha geride bıraktık diyerek konuşmasına başlayan Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan; “Başarılı bir dönemdi. Okulumuzdaki normal eğitimin yanında sosyal, sportif, çalışmaları çok yakından izliyoruz. Geçmişe göre baktığımızda her yıl mesafe kat ederek bir ivme kazandırdınız. Bu başarılarınızın artmasını gönülden diliyor, hepinizi kutluyorum” dedi.

‘ÇOCUKLARINIZI NOTLARLA KIYASLAMAYIN’

Nazilli olarak Eğitim ile birlikte pek çok başarılara imza atmış olan bir ilçe olduğumuzu söyleyen Kaymakam Mehmet Okur ise; “Biz devlet olarak çocuklarımızın iyi ortamlarda eğitim görmeleri için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin çocuklarımızın çok iyi şartlar içerisinde yetişmelerini bayrağına ve devletine bağlı olarak yetişmelerini sağlamaktan geçeceğine inanıyoruz. Dönem boyunca çok çalıştınız ve dinlenmeyi hak ettiniz. Tatilde kitap okumakta dinlenmenin en önemli unsurlarından bir tanesi, bu nedenle bol bol kitap okuyun. Velilerimizden tek isteğimizde sakın çocuklarınızı aldıkları notlarla kıyas etmeyin. Bizim tüm çocuklarımız başarılıdırlar. Onlar kapasiteleri kadar çalıştılar. Daha da iyi olacaklardır. Ben tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan tarafından okulda takdir ve teşekkür alan öğrencilerin ödülleri verilirken, öğrencilerin karneleri de sınıf öğretmenleri tarafından dağıtıldı.
Kaynak: İHA