Müsiad Erzincan Şubesi Açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzincan Şubesi’nin açılışı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın katılımıyla yapıldı.


Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Erzincan’a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile MÜSİAD Erzincan Şubesi’nin açılışına katıldı.

Mehter gösterisiyle başlayan törene Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır’ın yanı sıra çok sayıda kişi katılırken, programın açılış konuşmasını MÜSİAD Erzincan Şubesi Başkanı Murat Yurt yaptı. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise kısa sürede kurulan şubenin düzenleyeceği faaliyetlerle de çalışmalarına hızla başlayacağını söyledi.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve Vali Abdurrahman Akdemir de birer konuşma yaparak, yeni şubenin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Açılışta konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ise; şöyle konuştu: “Anadolu’daki iş adamlarını bir çatı altında toplamak lazımdı, iş adamları ve sanayicileri daha aktif hale getirmek lazım, eğer bir sıkıntısı olursa, başvuracağı bir merci bulunması lazım, bu gün işte MÜSİAD Türkiye’nin en güçlü, dört bir tarafta şubeleri, temsilcileri olan bir sivil toplum kuruluşudur. İnşallah 21. Yüzyılı Türkiye’nin asrı yapacağız diyoruz ya, işte Türk asrı yapabilmemiz için Türkiye’nin bütün sivil toplum kuruluşlarının hep aynı doğrultu da hareket etmesi lazım. Birlik olması lazım ki dirlik olsun, birlik olursak, dirlik olursak, beraber hareket edersek, beraberliğimizi devam ettirirsek 21. Asır Türkiye’nin asrı olacaktır.” Program dua edilmesi ve yapılan açılışın ardından protokol üyelerinin şube binası gezisiyle sona erdi.
Kaynak: İHA