Kağıthane'de Öğrenciler Karnelerini Aldı

Kağıthane'de 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin son ermesi dolayısıyla öğrenciler karnelerini aldı.

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İmece İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı.

Öğrencilerin çiçeklerle karşıladığı Kılıç, öğrencilerle sohbet ederek karnelerini dağıttı.

Kılıç, öğrencilerin mutluluğunu paylaştıklarını belirterek, "Bir yarıyılı daha geride bırakıyoruz. Zaman hızlı geçiyor. Eğitim dönemlerinin açılış ve kapanış programlarında çocuklarımızın mutluluğuna tanık oluyoruz ve bu mutluluğu öğrencilerimizle paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
Sürekli okullarla, yöneticilerle birlikte olmak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:
"Okullarımızı ziyaret ediyoruz, okullarımız için yapabileceklerimizin notlarını alıyoruz. Bu ziyaretlerimizde okullarımızın personel istihdamında zorlandıklarını gördük ve hazırlıklarımızı yaptık. 1 Şubat tarihinden itibaren okullarımızda 1 personel görevlendireceğiz. İlçemizdeki 59 okul için her ay 59 personel görevlendirmiş olacağız. Okullarımız için ve çocuklarımız için hayırlı olsun."
Kılıç, öğrencileri Gültepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen çocuk sineması ve çocuk tiyatrosu programına davet etti.
Konser ve sahne gösterilerinin yapıldığı törene, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, şube müdürleri, belediye başkan yardımcıları, okul müdürü, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA