İslahiye'de Karne Töreni

İslahiye Kaymakamı Ünal Çakıcı öğrencilere karne verdi.

İlçe merkezi ve köylerde 81 okulda, 16 bin 762 öğrenci ile 820 öğretmenin yarı yıl tatiline girdiği İslahiye ilçesindeki karne töreni, 13 Kasım Ortaokulu'nda yapıldı.
İslahiye Kaymakamı Çakıcı, öğrencilere karne verdi.
Kaymakamı Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, başarılı öğrencilerle çeşitli sportif etkinliklerde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Öğrencilere seslenen Çakıcı, karnesinde düşük notları bulunan öğrencilere üzülmemelerini tatilde önce dinlenip iyi değerlendirerek ikinci dönemde, daha çok çalışmalarını tavsiye etti.
İslahiye İlçe Merkezi'nde karne dağıtımında her daire amiri bir okulda karne dağıtım programına katıldı.

- Bedensel engelli öğrenci karnesini evinde Kaymakam Çakıcı'dan aldı -
Kaymakam Çakıcı, Çamlıca Mahallesi İstasyon Caddesi'nde bedensel engelli olduğu için evde eğitim gören 4 öğrenciden Yunus Emre Önal'a evinde karnesini verdi.
Dört yıldır evde eğitim alan Cumhuriyet Ortaokulu 1. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Önal'ın evine karnesini vermeye giden Kaymakam Çakıcı Önal'a takdirname belgesiyle birlikte elleriyle rahat kullanabilmesi için de tablet bilgisayar hediye etti.
Doğumdan itibaren bedensel engelli olan Önal'ı öğretmeni ve Milli Eğitim Şube Müdürleri de evlerinde ders verdikleri öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı.
Bir Kamu kuruluşunda hizmetli olarak çalışan baba Yusuf Önal çocuğu için 16 yaşına geldiğinde yürüyebileceğini söylediklerini belirterek Kaymakam Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Demirtaş'a teşekkür etti.
Kaymakam Çakıcı, baba Önal'ın sorunuyla da yakından ilgilendi.
Kaynak: AA