Kadıoğlu, Kaıder’in Dayanışma Gecesine Katıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (KAIDER) dayanışma gecesine katıldı.


Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde KAIDER’in düzenlediği gecede Dernek Başkanı Necati Çetinkaya, Esenyurt Kültür Merkezini KAIDER’in gecesine tahsis ettiği için ve Esenyurt ’ta bulunan derneklere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Merkezi Avcılar’da bulunan KAIDER’in, Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği dayanışma gecesinde, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında, “Kars, Ardahan ve Iğdır illeri birbirlerinden ayrıldı ama sizler birbirinizden ayrılmadınız. Türkiye’yi bölmek isteyenler birbirimizi sevmememizi, bizleri farklılaştırarak, kavga etmemizi istemektedir. Ama biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Siyasetin daha seviyeli olması için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde ayrım yapmayarak ve farklılaştırmayarak bir millet, bir devlet, bir vatan ve bir toprak ile ülkemizde 7’den 70’e kardeşçe yolumuza devam edeceğiz. Ülke olarak genç bir nesle sahibiz ve ileriye dönük onları iyi yetiştirmeliyiz” dedi.

Memleketi Ardahan olan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, programa katılarak, “Çıldır Aktaş Gümrük kapısının temelini attık ve buraya sizin yanınıza geldik, tüm Ardahanlıların selamını getirdim” diyerek sözlerine başladı.

Milletvekili Kaynarca, “Ardahan’da, Kars’ta ve Iğdır’da son dönemlerde çok güzel projeler hayata geçiriliyor. Memleketimiz neredeyse baştanbaşa güzelleşiyor. Esenyurtluları hep kıskanıyorum. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu derneklere ve vatandaşlara çok büyük hizmetler yapıyor. Kültürlerimizi hiçbir zaman unutmadan, daha da geliştirerek, gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimini bırakmayacağız ”dedi.

KAIDER gecesi plaket takdim töreni ve Kafkas Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile devam etti.
Kaynak: İHA