Avcı’dan İhlas Muğla Bayii’ne Plâket

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, vergisini, stopajını ve Vergi Dairesine karşı sorumluluklarını zamanında ve eksiksiz yerine getiren mükellefleri ziyaret ederek plâketle ödüllendiriyor.

Avcı’dan İhlas Muğla Bayii’ne Plâket

Vergi Dairesi Başkanı Evci, vergisini zamanında ödeyen İhlas Pazarlama Muğla Bayii Müdürü Yasin Mete Solakoğlu’nu ziyaret ederek mükellefiyet sorumluluklarını tamam ve zamanında yerine getirmesinden dolayı teşekkür etti. Evci, “Amacımız sadece vergi toplamak ve ceza yazmak değil. Devletimizin ve Vergi Dairemizin gülen bir yüzü de var. Ben şahsen Muğla Vergi Dairesi Başkanı olarak devletine karşı vergi sorumluluğunu yerine getiren mükelleflerimizi bizzat işyerlerine giderek hem ziyaret ediyorum, hem de sorumluluklarını yerine getirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. “İnsan sevgi ile, devletimiz de vergi ile ayakta durur” sözünden hareketle, sorumluluklarını yerine getiren mükelleflerimizi küçük de olsa bir plaket ile onurlandırmayı hedefledik. Bunlardan birisi de İhlas Pazarlama Muğla Bayii oldu. Yasin kardeşimiz ile hem sohbet ettik,. Hem de kendisine kurumumuzun küçük bir armağanı olan plâketi sunduk. İnşallah bu örnek davranış bundan sonra da devam eder ve diğer mükelleflerimize de örnek olur” dedi.

İhlas Pazarlama Muğla Bayie Müdürü Yasin Mete Solakoğlu, kazanan her tüccarın, kazancının belli bir bölümünü devlete vergisini vermek gibi bir zorunluluğu bulunduğunu belirterek, “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin kalkınmasında en büyük pay vergi gelirleri ise her ticaret erbabının bu görevini eksiksiz ve zamanında yerine getirmesi gerekir. Biz İhlas Pazarlama Muğla Bayii olarak Vergi dairemize, dolayısı ile devletimize karşı olan vergi sorumluluğumuzu zamanında ve eksizsiz olarak yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Muğla Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Zafer Evci Bey’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Bu devletimizin gülen yüzü” dedi.

Kaynak: İHA