İşkur'dan Bilgilendirme Ziyaretleri

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Yusuf Bulut, kentte istihdamı artırmak ve işsizliğin asgariye indirilmesi amacıyla başlatılan ziyaretlerini sürdürdüğünü bildirdi.

Bulut ile 7 iş ve meslek danışmanı tarafından yürütülen faaliyet kapsamında, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, esnaf odaları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gazeteciler ve esnaflar ziyaret ediliyor.
Sarıkamış ilçesindeki Kardelen Haber Gazetesi'ni ziyaret eden Bulut, burada yaptığı konuşmada, genç ve dinamik kadroyla kurum ve sivil kuruluşların ayağına kadar giderek, yürütülen hizmetleri anlattıklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve bu sene devam eden ziyaretlerin aralıksız devam edeceğini belirten Bulut, şöyle konuştu:
"Bu ziyaretlerde İŞKUR faaliyetleri hakkında bilgi veriyoruz. İşverenin iş başı eğitimlerinden beklentileri dinleniyor ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Geçtiğimiz dönemin değerlendirmesinin de yapıldığı ziyaretlerimizde, İŞKUR olarak yeni politikalar üretilmesi için işverenlerin fikirlerini alıyoruz. Yaptığımız hizmetlerden memnun olunup, olunmadığını ve varsa yaşanan sıkıntıları öğreniyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını yakın zamanda paylaşacağız."
Gazetenin imtiyaz sahibi Ali Asker Daşdelen de İŞKUR'un çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yapılan projelerin istihdama yönelik önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.
Kaynak: AA