Ygm’den Eğlenceli Gösteri

Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri tarafından dönem sonu eğlence programı düzenlendi.

Ygm’den Eğlenceli Gösteri

Milli Eğitim Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Vakıflar Bölge Müdürü Mehmet Tüysüz, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli ile çok sayıda davetli ile kursiyerler katıldı.

Etkinlik öncesi konuşan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, “Amacı gençlere hizmet etmek ve onlara sahip çıkmak olan gençlik merkezimiz sıradan etkinliklerden ziyade sıra dışı etkinliklere imza atarak, gençlerin beklentilerine cevap vermek üzere bu tür faaliyetleri onlarla beraber yaparak hayatlarına yön vermeyi planlamaktadır. Gençlere değer verip, onlara hayatı sevdirmeyi amaç edindik” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “İl Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezlerimiz olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Görüldüğü gibi gençlik merkezlerimiz sadece belirli kursların açıldığı yer değil çok güzel sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı yerlerdir. Bu nedenle tüm gençleri gençlik merkezine bekliyoruz. Çocuklarınızı gönül rahatlığı ile gençlik merkezlerine gönderebilirsiniz. Kısa süre önce kurulan Yenişehir Gençlik Merkezimiz büyük başarılar kaydetti.

Verdikleri büyük emeklerden dolayı başta gençlik merkezi müdürü Abdullah Canbeyli ve tüm personeline teşekkür ediyorum. Ayrıca hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen gençlerin ablası Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman’a ve programımıza katıldıkları için Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Yenişehir Gençlik Merkezi kursiyerlerinin hazırlamış oldukları tiyatro, müzik şiir dinletisi ve halkoyunları gösterileri izlendi. Düzenlenen gecede ayrıca çekilişle 3 talihli aileye hat sanatı ve ebru tabloları hediye edildi. Gece sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız tarafından Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman’a vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket verildi.

Kaynak: İHA