Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın Eşi Fatma Kılıç’tan Burhan Çakır’a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın Eşi Fatma Kılıç’tan Burhan Çakır’a Ziyaret
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Erzincan’ın Otlukbeli İlçesi’nde kadınlara yönelik yardım kampanyası düzenleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti’li kadınların sürekli sosyal projeler içerisinde yer aldığını belirtip; “Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç Hanımefendi Türkiye’nin çeşitli illerinde kadınlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Kendileri Otlukbeli İlçemizde kadınlara yönelik bir projeyi hayata geçiriyorlar. İhtiyaçlı ailelerimize ve çocuklarımıza da giyim yardımında bulunacaklar. Bu projesinden dolayı kendilerini kutluyorum. AK Partili belediyeler, AK Kadrolar her zaman milletimizin yanındadır. AK Partili kadınlar her zaman eşleri ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedirler. Fazlı Kılıç Bey tekrar Kağıthane Belediye Başkan Adayı oldu. Kendisini kutluyorum. Her başarılı erkeğin arkasında bir hanımefendinin olduğu gerçeğini Fatma Hanım bizlere bir kez daha göstermiştir.” şeklinde konuştu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır’a kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek plaket takdim edip başarılar diledi.
Kaynak: İHA