Çorum'da Apartmanda Çıkan Yangın Korkuttu

Çorum’da bir apartmanda çıkan yangında 6’sı çocuk 8 kişi dumandan etkilendi.

Çorum'da Apartmanda Çıkan Yangın Korkuttu

Olay, Mimar Sinan mahallesi Fevzi Çakmak 1. Cadde'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fahri Temiz’e ait evde gece saat 00.30 sularında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Bodrum katta bulunan evlerinde yangını erken fark eden Temiz, ailesini hemen dışarı çıkardı.

Bu sırada eve gelen misafirlerini yolcu etmek için dışarı çıkan bir kişi de apartmandan dumanlar yükseldiğini görünce itfaiye ve sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ettikleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, erken fark edilmesi ise olası bir faciayı önledi.

Yangın sırasında oluşan yoğun duman nedeniyle etkilenen Muhammed Efe T. (1), Simge T. (10), Sultan Temiz (34), Mustafa Gürer (38), Berra M. (1), Zeynep Eda (10), Neslihan M. (10), Abid M. (10) olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA