Atso’dan Emniyet Müdürü Aslan’a Ziyaret

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ATSO Heyeti, Aksaray Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Atso’dan Emniyet Müdürü Aslan’a Ziyaret

Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a hayırlı olsun dileklerini ileten ATSO Başkanı Koçaş, “Son dönemlerde özellikle ilimizin önemli mevkilerinde görev yapan kişilerimiz ülkemizin kritik noktalarına terfi ediyorlar. İlk olarak ilimiz Valisi Selami Altınok’un İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne atanmasının hemen sonrasında Emniyet Müdürümüz Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atandı ve bu en iyi göstergesidir. Aslına bakarsanız bir bakımdan şahsım adına çok üzülüyorum, ilimiz için çalışan ve çaba harcayan insanların Aksaray’dan ayrılmasına, bir bakımdan da başarılarının karşılıklarını aldıkları için seviniyorum. İlimize yeni atanan Emniyet Müdürümüz Mehmet Aslan’ın da inşallah çok iyi çalışmaların altına imza atacağı inancını taşımaktayız” dedi.

Emniyet Müdürü Aslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray için her türlü çalışmada destek olacağını söyledi.

Kaynak: İHA